daily news
پلو لیموزین
- اجتماعی

دستور پخت پلو لیموزین

نام غذا:پلو لیموزین

زمان مهیا کردن:20دقیقه

زمان پخت:1ساعت

مناسب برای:6نفر

ملل:فرانسه

 

 آشپز خانه دایان :پلو لیموزین نام یک پلو جدید و مخلوط است که با مخلوط کردن انواع مواد می توان آن را تهیه کرد. این پلو را می توانید به تنهایی و یا با چاشنی ها و یا به همراه خورش هایی که باب میل افراد است در وعده های ناهار و یا شام نوش جان کنید.  این پلو که از تمام گروه های مواد غذایی در دستور پخت خود دارد شبیه به رنگین پلو ایرانی می باشد. استفاده از نخودفرنگی و هویج از نقاط خوب و ارزشمند تهیه این پلو می باشد. نخودفرنگی و هویجی که در پلو لیموزین استفاده می شود جدای از بحث طعم و ارزش غذایی که دارند، ترکیب رنگ جالبی به پلو می دهد و اشتهای افراد را بر می انگیزند. افراد علاقه مند به تهیه این پلو خوشمزه می توانند با کمترین امکانات و در مدت زمان مناسبی با هر ادویه ای که دوست دارند این پلو خوشمزه را تهیه کنند.

همچنین بخوانید:نحوه پخت پاستا ریگاتونی

مواد لازم پلو لیموزین

مرغ: ۱ کیلوگرم

برنج: ۵ پیمانه

هویج خرد شده: ۳ عدد

نخود فرنگی پخته شده:۱ پیمانه

کشمش پخته: ۱ پیمانه

پیاز: ۲ عدد(اسمال دایس شده)

هل آسیاب شده: ۱ قاشق چای خوری

رب گوجه ‌فرنگی: ۲ قاشق سوپ خوری

روغن : به مقدار لازم

کره: 100 گرم

نمک : به مقدار لازم

فلفل : به مقدار لازم

همچنین بخوانید:آموزش پخت۳ مدل واویشکا لذیذ

مراحل پخت

*در اولین مرحله مرغ را شسته و در ابعاد مناسب خرد کنید.

*سپس آنها را در قابلمه ای بریزید و همراه با کره به خوبی تفت دهید.

*بعد از گذشت 5 الی 10 دقیقه که مرغ ها تفت خوردند می توانید یک یا دو پیمانه آب داخل قابلمه بریزید و بگذارید مرغ ها روی حرارت ملایم پخته شوند.

*در یک تابه دیگر مشغول سرخ کردن پیاز ها شوید.

*بعد از طلایی شدن پیازها ادویه های لازم مانند نمک، فلفل و رب را به تابه اضافه کنید.

*سپس نخودفرنگی پخته شده، هل و هویج را نیز به مواد بیافزایید و آنها را به خوبی هم زده و با یک دیگر تفت دهید.

*در این مرحله در تابه دیگری نیز کشمش ها را تفت دهید( بهتر است در این مرحله کشمش را همراه با کره تفت دهید تا به خوبی پف کرده و خوش طعم شوند).

*سپس کشمش را به مواد هویج و پیاز اضافه کنید.

*برنج را آبکشی کرده و هنگام ریختن آن در قابلمه به این صورت عمل کنید ،لایه اول: برنج را در قابلمه بریزید، لایه دوم:روی آن را با مواد پیاز و هویج بپوشانید و لایه سوم : مرغ را اضافه کنید. به این ترتیب عمل کنید.

*بعد از 40 الی 45 دقیقه دم کشیدن پلو می توانید آن را همراه خورش های مورد نظرتان نوش جان کنید.

About فاطمه

Read All Posts By فاطمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *