daily news
طرز تهیه مرغ بریان و سبزیجات
- اجتماعی

طرز تهیه مرغ بریان و سبزیجات

 

مرغ بریان و سبزیجات

آشپزی دایان:مرغ بریان غذایی است که ما همیشه دلمان می خواهد سر میز داشته باشیم! حالا فکرش را بکنید که این مرغ خوشمزه و بریانی کنار سبزیجات بی نهایت سال و خوشمزه هم باشد.

مواد لازم:

 

– دو سینه‌ی مرغ دارای استخوان اما بدون پوست و چربی که هر کدام از عرض نصف شده است

– ۱ عدد پیازچه بزرگ

– ۴۵۰ گرم شلغم پوست کنده و خرد شده به تکه‌های ۲.۵ سانتی متری

– ۴۵۰ گرم سیب زمینی جوان خرد شده

– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون فرا بکر

– ۱ قاشق غذاخوری مرزنگوش تازه

– ۱ قاشق چایخوری خردل دیژون

– ۲ قاشق چایخوری سرکه‌ی قرمز یا سفید

– سه چهارم قاشق چایخوری نمک

– یک دوم قاشق چایخوری پودر فلفل تازه

– یک چهارم فنجان آرد همه منظوره

– یک پیمانه آبگوشت کم نمک

بیشتر بخوانید:دستور پخت میتلف گوشت و سبزیجات

 

طرز تهیه:

۱. فر را روی ۲۶۰ درجه‌ی سانتیگراد بگذارید.

۲. شلغم، سیب زمینی، ۱ قاشق غذاخوری روغن، مرزنگوش، یک دوم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل را با هم در پیاله‌ای متوسط مخلوط کنید. آن را در یک لایه‌ی صاف روی یک سینی فر بزرگ پخش کنید. به مدت ۱۵ دقیقه کباب کنید.

۳. در این اثنا، آرد را در ظرفی خالی بریزید. ۲ قاشق چایخوری آرد را به درون یک پیاله‌ی کوچک منتقل کنید و در آبگوشت خوب بزنید: آن را کنار بگذارید. روی مرغ باقیمانده‌ی یک چهارم قاشق چایخوری نمک و یک چهارم قاشق چایخوری فلفل بپاشید. بعد مرغ را درون آرد بزنید و اضافه‌ی آن را بتکانید.

۴. ۱ قاشق چایخوری روغن باقیمانده را در یک تابه‌ی بزرگ روی شعله‌ی متوسط حرارت دهید. مرغ را در حالتی که سمت پوست دار آن روبه پایین است به تابه اضافه کنید و تا زمانی که قهوه‌ای می‌شود یعنی حدود ۵ دقیقه بپزید. آن را از روی حرارت بردارید.

۵. بعد از آن که سبزی‌ها به مدت ۱۵ دقیقه سرخ شدند، آن‌ها را هم بزنید و یک تکه مرغ را ، در حالی که سمت پوست دار آن بالا است، در هر گوشه‌ی سینی فر بگذارید. سبزیجات و مرغ را به فر برگردانید و تا زمانی که مرغ مغز پخت و سبزیجات ترد می‌شوند – حدود  ۲۰ دقیقه‌ی دیگر، بپزید.

۶. وقتی مرغ و سبزیجات حدود ۱۰ دقیقه ماندند، حرارت تابه را به متوسط برگردانید. پیازچه را اضافه کنید و بپزید، هم بزنید، تا زمانی که بوی آن بلند شود. یعنی حدود ۱ دقیقه. مخلوط آبگوشتی را که نگه داشته بودید بزنید، و آن را درون تابه بریزید و بجوشانید. بپزید و گاهگاهی هم بزنید، تا زمانی که به حدود نصف کاهش پیدا کند – ۸ دقیقه. در خردل و سرکه مخلوطش کنید. مرغ و سبزیجات را با سس سرو نمایید.

بیشتر بخوانید:مراحل تهیه موساکا یونانی

About فاطمه

Read All Posts By فاطمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *