daily news
ساندویچ سبزیجات
- اجتماعی

طرز تهیه ۵ نوع ساندویچ سبزیجات

 

ساندویچ سبزیجات بسیار مجبوب و البته سالم است. از جمله این ساندویچ‌ها می‌توان به ساندویچ سبزیجات با سس مایونز، ساندویچ سبزیجات لبنانی، ساندویچ سبزیجات با سس ریحان، ساندویچ سبزیجات رژیمی و ... اشاره کرد
 
 

طرز تهیه ساندویچ سبزیجات

1. ساندویچ سبزیجات با مرغ

مواد لازم(برای۱ نفر)
سینه مرغ  ۱۲۰ گرم
سس مایونز  ۲ قاشق غذاخوری
سس خردل  ۱ قاشق غذاخوری
نمک و فلفل سیاه  به میزان لازم
اسفناج ۱ پیمانه (۳۰ گرم)
هویج رنده شده  ۱ عدد
نان ترتیلا (مشابه نان لواش) ۱ عدد


طرز تهیه

  • ابتدا سینه‌ی مرغ را بشویید و آن را به ورقه‌های نسبتا نارک برش بزنید.
  • تکه‌های مرغ را در تابه سرخ کنید. (می‌توانید سینه‌ی مرغ را به جای اینکه سرخ کنید آب پز کنید.)
  • سپس مرغ‌های سرخ شده را درون یک کاسه بریزید؛ کمی سس مایونز، خردل، نمک و فلفل به آن اضافه و مواد را با هم مخلوط کنید.
  • اسفناج را بشویید و در تابه بریزید، در تابه را بگذارید تا بخار پز شوند.
  • هویج را نیز به شکل خلالی خرد و آبپز یا بخار پز کنید.
  • اکنون نان را کف سینی پهن کنید و آن را به برشی مستطیلی تبدیل کنید.
  • اسفناج و هویج را روی نان بریزید.
  • سپس مخلوط مرغ را اضافه کنید.
  • نان را رول کنید و آن را داخل فویل یا ورق کاهی قرار دهید.
  • با یک چاقو تیز نان رول شده را از وسط برش بزنید.
  • اکنون ساندویچ شما آماده سرو است. همچنین می‌توانید آن را چند ساعت در یخچال بگذارید تا مواد به خرد یکدیگر بروند و سپس میل کنید.

بیشتر بخوانید:3 دستور پخت مینی‌چیزکیک

ساندویچ سبزیجات با مرغ

 

2. ساندویچ سبزیجات با سس مایونز

مواد لازم (برای ۲ نفر)
نان تست  ۴ عدد
کره ۱/۲ قاشق غذاخوری
سس مایونز  ۳ قاشق غذاخوری
فلفل  ۱/۴ قاشق چایخوری
آبلیمو و نمک به مقدار کافی
فلفل قرمز (اختیاری)  به مقدار دلخواه
سیر ۱ حبه
پودر خردل ۱/۴ قاشق چایخوری
پیاز خرد شده ۱ عدد بزرگ
فلفل سبز خرد شده ۱ عدد
کلم یا کاهوی خرد شده ۱/۴ پیمانه
فلفل دلمه‌ای خرد شده  ۱ عدد بزرگ
هویج  ۱ عدد
کنسرو ذرت ۲ قاشق غذاخوری


دستور تهیه

  • ابتدا روی نان‌ها را با کمی کره چرب کنید و آن را درون تستر یا یک تابه کمی تست کنید. (می‌توانید نان را تست نکنید)
  • سیر و پیاز را به ابعاد دلخواه خودتان خرد کنید و در یک کاسه بریزید. سپس کمی آبلیمو روی آن‌ها بریزید و آن را کنار بگذارید.
  • اکنون به سراغ فلفل دلمه، کلم یا کاهو، هویج بروید و آن‌ها را ریز خرد کنید.
  • در یک ظرف دیگر سس مایونز، نمک، فلفل، فلفل قرمز و پودر خردل را با هم مخلوط کنید و خوب آن‌ها را بزنید تا یک سس یکنواخت حاصل شود.
  • حال همه‌ی مواد خرد شده را به همراه ذرت در یک ظرف بزرگ با هم مخلوط کنید و روی نان‌ها را از این مواد پر کنید.
  • سپس روی آن کمی سس بریزید، یک نان دیگر روی آن بگذارید و ساندویچ‌ها را از وسط برش بزنید.
  • ساندویچ سبزیجات شما آماده سرو است.

 

ساندویچ سبزیجات با سس مایونز

 

3. ساندویچ سبزیجات لبنانی

مواد لازم (برای ۳ نفر)
فلفل دلمه‌ای قرمز  ۱ عدد
نخود پخته  ۱ پیمانه
پنیر صبحانه  ۱۵۰ گرم
پودر سیر یک قاشق غذاخوری
روغن زیتون نصف استکان
اسفناج یا ریحان ۱۰ الی ۱۵ برگ
گوجه فرنگی  ۱ عدد
نان پیتا (نان لبنانی)  سه عدد
 

طرز تهیه سس

ابتدا سس ساندویچ را درست کنید. برای تهیه سس کمی روغن زیتون (نصف مقدار گفته شده)، پودر سیر و نخود پخته را با هم مخلوط کنید و با همزن بزنید تا حالت خمیری به خود بگیرد.

طرز تهیه ساندویچ

  • فلفل دلمه ای‌ها را به تکه‌های نازک و خلالی برش بزنید و تخمه‌های آن را دور بریزید.
  • تابه را روی حرارت بگذارید و کمی فلفل دلمه ای‌ها را تفت دهید تا از خامی در بیاید. (فلفل دلمه خام دیر هضم است و شکل انعطاف پذیری ندارد و خوب بین نان قرار نمی‌گیرد).
  • کمی روغن زیتون و فلفل سیاه به آن اضافه کنید و خوب آن را هم بزنید.
  • روی یک عدد نان پیتا کمی سس بریزید، سپس کمی برگ اسفناج و فلفل دلمه‌ای تفت داده شده را به آن اضافه کنید.
  • در پایان برش‌های نازکی از گوچه و پنیر روی آن قرار دهید.
  • ساندویچ سبزیجات لبنانی شما آماده سرو است.


ساندویچ سبزیجات لبنانی

 

بیشتر بخوانید:طرز تهیه مرغ بریان و سبزیجات


4. ساندویچ سبزیجات سرد

مواد لازم (برای ۹ نفر)
نان تست ۹ ورق
هویج  ۱ عدد
تربچه کوچک  ۴ عدد
خیار ۱ عدد
گوجه فرنگی ۱ عدد
حمص ۵ قاشق غذا خوری
پستو  ۴ قاشق غذا خوری
نمک  به مقدار لازم
 

طرز تهیه

  • پوست روی هویج را بتراشید و آن را بشویید؛ سپس هویج را به لایه‌های نازک خلالی برش بزنید.
  • گوجه فرنگی، خیار و تربچه را بشویید و آن‌ها را به لایه‌های نازک برش بزنید.
  • روی یک لایه نان تست کمی حمص بمالید؛ سپس ورقه‌های خیار، هویج و تربچه را روی بچینید.
  • روی یک نان دیگر کمی حمص بمالید و آن را از سمت سس خورده روی مخلوط بگذارید.
  • حال قسمت بالایی و بیرونی نان را سس پستو بریزید.
  • اکنون روی سس پستو ورقه‌های گوجه فرنگی را بچینید.
  • کمی نمک روی گوجه‌ها بپاشید.
  • اکنون یک لایه دیگر از نان بردارید و روی آن سس پستو بمالید و آن را روی گوجه‌ها بگذارید.
  • با یک چاقو تیز نان را سه گوش ببرید.
  • ساندویچ سبزیجات سرد آماده سرو است.
ساندویچ سبزیجات سرد
 

5. ساندویچ سبزیجات با پنیر

مواد لازم (برای ۲ نفر)
قارچ نیم کیلو
سس گوجه فرنگی ۴  قاشق غذاخوری
پنیر موزارلا رنده شده  نصف فنجان
پنیر چدار رنده شده  نصف فنجان
روغن زیتون  ۱ قاشق غذاخوری
فلفل دلمه‌ای قرمز نصف فلفل بزرگ
پیاز  نصف یک پیاز متوسط
نان باگت  ۲ عدد
نمک و فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه

  • ابتدا فر را روشن کنید و روی حرارت ۳۷۵ درجه فارنهایت قرار دهید تا داغ شود.
  • فلفل دلمه را نیز بشویید و به شکل خلالی خرد کنید؛ آن‌ها را درون تابه بریزید و با نصف قاشق غذا خوری روغن زیتون سرخ کنید.
  • قارچ‌ها را خوب بشویید؛ آن‌ها را ورقه ورقه کنید و به فلفل‌ها اضافه کنید.
  • مخلوط قارچ و فلفل به قدری روی حرارت بالا باشند که فلفل‌ها کمی نرم شوند و آب قارچ کاملا گرفته شود. سپس آن‌ها را از تابه خارج کنید و در یک ظرف بریزید.
  • پیاز را خرد و در باقی مانده روغن سرخ کنید، سپس کمی نمک و فلفل به آن بزنید و آن‌ها را مخلوط کنید تا پیاز‌ها طلایی رنگ شوند.
  • نان باگت را باز کنید و کمی از خمیر داخل آن را بیرون بیاورید.
  • روی آن کمی سس گوجه و کمی از پنیر چدار بریزید.
  • سپس کمی قارچ، فلفل دلمه، پیاز و مقداری از پنیر موزارلا به نان اضافه کنید.
  • هر دو نان را به همین ترتیب پر کنید.
  • کف سینی فر را یک فویل آلومینیوم پهن کنید و نان‌ها را روی آن قرار دهید.
  • سپس سینی را به مدت ۵ دقیقه در فر بگذارید تا پنیر‌ها آب شود.
  • ساندویچ سبزیجات با پنیر شما آماده سرو است.


ساندویچ سبزیجات با پنیر

 

About فاطمه

Read All Posts By فاطمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *