daily news
- اجتماعی

۷ غذای لذیذ که باید یکبار امتحان کنید

۱-سوپ شی | Shchi

 

سوپ شی یکی از غذاهای سنتی روسیه است و تاریخ آن به قرن ۹ و زمانی برمی گردد که کلم در روسیه متداول شده بود. ماده اولیه و اصلی در تهیه سوپ شی کلم و آب گوشت است؛ البته بعدها سبزیجات دیگری هم به مواد اولیه این سوپ اضافه شد و سوپ شی به شکل امروزی درآمد. سوپ شی هم مثل سوپ برش با کمی خامه ترش و نان سرو می شود و بسیار خوش طعم است. سوپ شی علاوه بر سایر شهرهای روسیه، یکی از غذاهای سنت پترزبورگ هم به حساب می آید و پیشنهاد می کنیم حتما آن را امتحان کنید.

۲-ایناسال


اگر از مرغ بریانی خوشتان می آید، عاشق این غذای خوش طعم فیلیپینی خواهید شد. فیلیپینی ها مرغ را با زنجبیل، علف لیمو و لیموناد فیلیپینی طعم دار می کنند و بعد مرغ را روی آتش برشته می کنند و بعد روی مرغ را با روغن چرب می کنند. این غذای خوش طعم با برنج و سس سویا سرو می شود. ایناسال یکی از غذاهای فیلیپینی است که به هیچ عنوان نباید آن را از دست بدهید.

۳-رندانگ

 

اگر از طعم غذاهای هندی خوشتان می آید، حتما رندانگ را امتحان کنید! رندانگ در واقع نوعی خورشت خشک کاری با مزه ای عالی است این غذا را بیشتر می توانید در منطقه ی پادانگ سوماترا پیدا کنید و درست شده از ترکیب شیر نارگیل، ادویه های مختلف و گوشت است. اگر چه بیشتر این غذا را با گوشت قرمز درست می کنند اما می توان آن را با گوشت مرغ و یا هر گوشت دیگری درست کرد. ادویه های استفاه شده در این غذا به اندازه ای مزه ی خاصی دارند که اصلا نمی توان با کلمات توصیف کرد! فقط همین قدر کافیست بگوییم که تا خودتان امتحان نکنید، نمی توانید درک درستی از آن داشته باشید!

۴-ساتای اندونزیایی

ساتای معمولا همان گوشتی است که در سیخ های کوچک چوبی قرار دارند و روی آتش گریل می شوند و در آخر هم با یک سس بادام زمینی خوشمزه تزیین می شوند. به نظرتان عجیب است؟ زود تصمیم نگیرید! اول یک بار این غذا را امتحان کنید تا بعد از خودتان بپرسید که این غذای خوشمزه این همه وقت کجای زندگی تان بوده است! ساتای از غذاهای ملی اندونزی است و به همین دلیل میتوانید آن را در همه جای این کشور به هر شهری که بروید، در هر رستورانی پیدا کنید. بهترین راه خوردن این غذا به همراه کیک برنج در کنار سالاد پیاز و خیارهای ورقه ای است.

۵-    تام یام گونگ (Tom Yam Goong)

کسانی که به تایلند سفر کرده اند می گویند تایلند بو می دهد. این همان بوی این سوپ است که به بوی تایلند در بین گردشگران مشهور است و در همه جا پخته می شود. این سوپ کلاسیک تایلندی از چیلی، برگ لیمو، سس ماهی، آبلیمو و قارچ قهوه ای تشکیل شده است و بسیار تند است.

 

۶- گوشت کبابی بره

این غذای لذیذ تقربیاً در تمام کرواسی و در تمام روزهای خاص یافت می‌شود. بر اساس تحقیقات، گوشت کبابی بره (Lamb on the Spit) و این روش پخت در کرواسی بیش از 8 هزار سال قدمت تاریخی دارد. علاوه بر روش پخت بسیار جذاب این غذا چیز دیگری که این آن را خوشمزه و لذیذ می‌کند کیفیت بره‌های کرواسی است، خصوصاً اینکه بره‌ها از جزایر اطراف مانند جزیره کِرس (Cres) و پاگ (Pag) باشند. بهترین روش سرو این غذا همراه با نان و پیاز است.

۷- دونر کباب (Döner Kebab)

اگر دوست دارید تا گوشت را به همراه مقادیری کربوهیدرات صرف کنید، پس کباب دونر را حتما امتحان کنید. این غذا در اصل متعلق به کشور ترکیه است که برای تهیه آن گوشت به ‌صورت عمودی با آتش مستقیم کباب می‌شود. گوشت بره اصلی‌ترین و قدیمی‌ترین ماده برای تهیه کباب دونر است ولی از گوشت گاو یا مرغ نیز استفاده می‌شود. رستوران‌های دونر در سراسر اروپا گسترده است و منوی این رستوران‌های بر حسب ذائقه مردم از کشوری به کشور دیگر متفاوت است. به‌ صورت معمول تکه‌های گوشت کباب شده بر روی نان لواش یا داخل ساندویچ به همراه سس و سالاد سرو می‌شود. حتی تعدادی از گردشگران که علاقه‌مند به بوریتو (غذایی مکزیکی) هستند می‌توانند دونر را به‌ صورت دوروم(Durum - لقمه‌) جانشین آن کنند.

غذای خیابانی

 

About فاطمه

Read All Posts By فاطمه

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *