daily news
غذاهای لذیذ با مرغ
- اجتماعی

۷غذای لذیذ با مرغ و دستور پخت

به گزارش آموزش آشپزی دایان:غذاهایی که با مرغ تهیه می شوند تنوع زیادی دارند و به همین جهت می توانند درصد زیادی از فهرست غذایی ما را پُر کنند. غذاهای با مرغ در همه دسته بندی ها هستند از سوپ بگیرید تا فست فود و غذاهای پلویی . حال با آموزش  تهیه غذاهای خوشمزه و مجلسی طبخ شده با گوشت مرغ با ما همراه باشید.


۱- پارمیجانای مرغ

Image result for chicken parmigiana

مواد لازم:

۲/۱ فنجان آرد ساده

– نمک و پودر فلفل سیاه

– ۸ عدد سینه مرغ بدون پوست و استخوان، پاک شده و نازک شده (آن‌ها را بکوبید)

– ۴۵۵ گرم پاستای رشته ای

۲/۱ فنجان روغن زیتون

– ۲ قاشق غذاخوری کره

– ۴ حبه سیر، خرد شده

– ۱ پیاز متوسط کامل، خرد شده

– ۴/۳ فنجان آب مرغ

– ۳ عدد کنسرو ۴۱۰ گرمی گوجه فرنگی له شده

– ۱ قاشق غذاخوری شکر

– ۴/۱ فنجان جعفری تازه خرد شده، مقداری نیز برای سرو کردن

– ۱ فنجان پنیر پارمزان رنده شده، مقداری بیشتر ( در صورت نیاز).

– ریحان، برای سرو کردن

طرز تهیه:

آرد و مقداری نمک و فلفل را در یک بشقاب بزرگ ترکیب کنید. سینه‌های مرغ را در این مخلوط بغلتانید و کنار بگذارید

– پاستای رشته ای را بپزید تا نرم شود

– روغن زیتون و کره را با هم در یک تابه بزرگ ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. زمانی که کره آب شد و مخلوط کره و روغن داغ شد، هر طرف سینه مرغ را ۲ تا ۳ دقیقه سرخ کنید تا قهوه‌ای شود. سینه‌های مرغ را از تابه درآورده و کناری بگذاید.

بدون این‌که تابه را تمیز کنید، سیر و پیاز را اضافه کرده و ۲ دقیقه تفت دهید. آب مرغ را ریخته و ته ظرف را هم بزنید تا تمام طعم‌ها ترکیب شوند. اجازه دهید آب مرغ به مدت ۲ دقیقه بپزد تا مقدار آن به نصف برسد.

گوجه فرنگی‌های له شده را اضافه کرده و ترکیب کنید شکر و نمک و فلفل را اضافه کنید. بگذارید ۳۰ دقیقه بپزد.

نزدیک به انتهای پخت، جعفری خرد شده را ریخته و سس را هم بزنید.

سینه‌های مرغ را با دقت روی سس گذاشته و به طور کامل با پنیر پارمزان بپوشانید. درب تابه را ببندید و حرارت را کم کنید. بگذارید تا زمانی که پنیر آب شود و مرغ گرم شود، بپزد. پنیر بیشتری اضافه کنید.

پاستای رشته ای پخته را در بشقاب گذاشته و با سس بپوشانید. سینه‌های مرغ را روی آن گذاشته و جعفری و ریحان را روی آن بپاشید. زود، میل کنید.


۲-ناگت مرغ


8 غذای جدید و خوشمزه با مرغ (1)


مواد لازم:


  • فیله مرغ (چرخ شده): ۳ عدد
  • شیر: به مقدار لازم
  • تخم مرغ: ۳ عدد
  • نان تست: نصف یک عدد
  • نمک: به مقدار لازم
  • فلفل سیاه (پودر شده): به مقدار لازم
  • پاپریکا: به مقدار لازم
  • پودر سوخاری: به مقدار لازم
  • روغن: برای سرخ کردن
  • آرد: ۳ ق س
 

طرز تهیه:


۱. نان تست را در مقداری شیر قرار دهید تا خیس بخورد. فیله مرغ چرخ شده، نان تست خیس خورده در شیر، یک عدد تخم مرغ، نمک، فلفل سیاه و پاپریکا را با هم مخلوط کنید.
 
۲. گلوله هایی از مخلوط به دست آمده را جدا کنید و کف دست خود پهن نمایید. آنها را به آرد آغشته کنید و سپس در دو عدد تخم مرغ کمی زده شده فرو کنید و در آخر در پودر سوخاری بغلتانید.
 
۳. روغن را در ظرف مناسبی روی حرارت گرم کنید و ناگت ها را در روغن سرخ کنید تا طلایی و برشته شوند.
 

۳- پاستا مرغ ایتالیایی

Image result for italian chicken pasta

مواد لازم:

۱۴۰ گرم پاستا شکل‌دار

– ۲ قاشق غذاخوری روغن زیتون

– ۱۴۰ گرم سینه مرغ ( مکعب‌های نیم سانتی‌متری)

– ۸۵ گرم پیاز خرد شده ( حدود نصف یک پیاز کوچک)

– کنسرو ۴۰۰ گرمی گوجه فرنگی، خرد شده و همراه با عصاره

– ۱۲۰ گرم موزارلای خرد شده

– ۴ قاشق غذاخوری جعفری تازه خرد شده

– ۴/۱ قاشق چایخوری نمک

– ۴/۱ قاشق چایخوری پودر فلفل

– ۴ قاشق غذاخوری خرده نان

– ۱ قاشق غذاخوری کره، به علاوه مقداری برای چرب کردن ظرف پخت

 طرز تهیه:

فر را از قبل روی حرارت ۴۰۰ درجه فارنهایت تنظیم کنید.

یک ظرف آب حاوی نمک را روی حرارت بالا قرار دهید تا جوش بیاید. پاستا را اضافه کرده و ۵ دقیقه بگذارید بجوشد تا نرم شود. پاستا را آبکشی کنید.

در این هنگام، روغن زیتون را در یک تابه متوسط ریخته و روی حرارت متوسط بگذارید. مرغ را اضافه کرده و ۳ دقیقه بپزید. پیاز و سیر را ریخته و ۵ دقیقه دیگر بپزید تا پیازها نرم شده و مرغ کاملا بپزد. مخلوط مرغ را همراه با پاستای پخته در کاسه‌ای بریزید. گوجه فرنگی‌های کنسروی، پنیر موزارلا، جعفری، نمک و فلفل را اضافه کنید. هم بزنید تا ترکیب شوند. مخلوط را در یک ظرف ۵ سانتی‌متری که با کره آن را چرب کرده‌اید بریزید. در یک کاسه کوچک، خرده‌های نان و پنیر پارمزان را مخلوط کنید. آن را روی مخلوط پاستا بریزید. تکه‌های کوچک کره را روی غذا بگذارید. آن را حدود ۳۰ دقیقه و تا زمانی که روی آن طلایی شود، بپزید.


۴-مرغ گریل شده با لیمو-فلفل خامه ای

Photo of Creamy Lemon-Pepper Orzo with Grilled Chicken

مواد لازم:

۴/۱ فنجان ماست یونانی ساده بدون چربی، در دمای اتاق

– ۱ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر

– ۱ حبه سیر بزرگ، خرد شده

– آب و پوست ۱ عدد لیمو

– نمک و پودر فلفل سیاه

– ۳ عدد ران مرغ بدون استخوان و بدون پوست

– ۱ فنجان غلات کامل

– ۱ فنجان نخود فرنگی منجمد، یخ‌زدایی و خشک شده

– ۵۶ گرم پنیر بز خرد شده، در دمای اتاق

– ۴ قاشق غذاخوری سبزی معطر خرد شده مانند ریحان و ترخون

طرز تهیه:

ماست، ۲ قاشق چایخوری روغن، سیر، آبلیمو و ۲/۱ قاشق چایخوری نمک و فلفل را در در کاسه‌ای ریخته و مخلوط کنید.

یک ظرف آب را بجوشانید و دستگاه گریل بیرون از خانه یا در خانه را روی حرارت متوسط قرار دهید. ۱ قاشق باقی مانده روغن را روی ران‌های مرغ ریخته و ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و ۲/۱ قاشق چایخوری فلفل بزنید. هر طرف را ۱۰ تا ۱۲ دقیقه گریل کنید. آنها را روی تخته برش گذاشته و بگذارید ۵ دقیقه بمانند.

غلات گندم را به آب جوش اضافه کنید و بر اساس دستور روی بسته بپزید تا نرم شود، نخودفرنگی‌ها را در دقیقه آخر اضافه کنید. غلات و نخودفرنگی را آبکشی کنید و ۱ لیوان از آب آن را بردارید. غلات و نخود، پنیر بز، ۳ قاشق غذاخوری سبزی تازه و ۴/۳ مایع پخت اورزو را در مخلوط ماست بریزید و مخلوط کنید. آن را به ظرف سرو منتقل کنید.

مرغ‌ها را به شکل نازک برش داده و روی غلات بچینید. پوست لیمو و ۱ قاشق غذاخوری باقی مانده از گیاهان معطر را روی آن بپاشید.

 

همچنین بخوانید: نحوه پخت سوپ مرغ ایتالیایی همراه با نان پیاز و پنیر


 

۵-سالاد مرغ یونانی با ماست و زردآلو

Photo of Greek Chicken Salad with Whole Wheat Pitta and Yoghurt with Apricots

مواد لازم:

۳ قاشق غذاخوری روغن زیتون فوق بکر، مقداری نیز برای ریختن روی غذا

– ۱ فنجان زردآلوی خشک

– ۲/۱ فنجان آب پرتقال

– ۲ قاشق غذاخوری آبلیموی تازه ( حدود ۱ لیمو)

– ۱ قاشق غذاخوری سرکه قرمز

– ۱ قاشق چایخوری پونه کوهی خشک

– ۱ حبه سیر کوچک، رنده شده

– ۳ عدد سینه مرغ ۱۷۰ گرمی، بدون استخوان و پوست

– ۲ عدد نان لواش کامل ۱۵ سانتی‌متری

– ۱ فنجان گوجه گیلاسی، نصف شده

– ۲ قاشق غذاخوری فلفل تند، حلقه‌ای

– ۲/۱ خیار، ورقه‌ای شده

– ۲ فنجان ماست یونانی ۲ درصد

طرز تهیه:

گریل را روشن کرده و روی حرارت متوسط بگذارید و روی آن روغن بمالید.

زردآلو و آب پرتقال را در کاسه کوچک مایکروویو بگذارید. ۳ دقیقه بپزید تا زردآلوها نرم شوند. آن را کناری بگذارید.

آبلیمو، سرکه، پونه کوهی، سیر، ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و مقداری فلفل را مخلوط کنید. در هنگام هم زدن، به آرامی روغن زیتون بریزید. ۴/۱ قاشق چایخوری نمک و کمی فلفل را روی مرغ‌ها ریخته، سپس ۲ قاشق غذاخوری از سس را بریزید. مرغ را گریل کنید تا زمانی که طرح گریل روی آن بیفتد. هر طرف را ۴ تا ۵ دقیقه بپزید تا دمای داخلی آن به ۱۶۵ درجه فارنهایت برسد. بگذارید چند دقیقه بماند، سپس برش بزنید.

از مواد سس روی نان‌های لواش بمالید و هر طرف را گریل کنید. هر کدام را به ۶ عدد مثلث برش دهید. کاهو، گوجه فرنگی، فلفل و خیار را با باقی مانده سس ترکیب کنید. مرغ، پیتا و سالاد را به طور مساوی بین ۴ بشقاب تقسیم کنید.

برای دسر، ماست را در ۴ کاسه کوچک ریخته و زردآلو و آبمیوه را روی آن بریزید و سرو کنید.

 

همچنین بخوانید:طرز تهیه مرغ سوخاری با پنیر پارمزان


۶-ساندویچ مرغ

Related image

مواد لازم:

۱ عدد مرغ، پاها و سینه‌ها جدا شده باشند

– ۵۳۰ گرم چربی اردک/ غاز

– ۱ قاشق غذاخوری روغن

– ۱ عدد پیاز متوسط، خرد شده

– ۱ قاشق غذاخوری پودر کاری

– ۱۴۰ میلی‌لیتر آب مرغ

– ۲ قاشق غذاخوری مایونز

– آبلیمو

– نمک و فلفل

– ۱ قاشق غذذاخوری خامه ترش

– ۱ قاشق غذاخوری ترشی انبه

– ۱ قاشق غذاخوری گشنیز، خرد شده

– ۶۰ گرم پرک بادام بوداده

 طرز تهیه:

در یک تابه، پاهای مرغ را به مدت یک ساعت و نیم، یا تا زمانی که گوشت از استخوان جدا شود، در چربی غاز بپزید. آن را از تابه بیرون آورده و بگذارید سرد شود. بگذارید چربی غاز سرد و منجمد شود تا بعدها از آن استفاده کنید.

زمانی که گوشت سرد شد، گوشت‌ها را از استخوان جدا کرده و در کاسه‌ای بریزید. استخوان‌ها و پوست را دور بیندازید. برای سس، در تابه روغن ریخته و روی حرارت بگذارید و پیازها را ۵ دقیقه تفت دهید اما نگذارید تغییر رنگ دهند. پودر کاری را اضافه کرده و ۳ دقیقه دیگر بپزید. آب مرغ را اضافه کرده و بگذارید به اندازه ۲ قاشق غذاخوری از آن باقی بماند. بگذارید سرد شود.

در یک کاسه، باقی مانده مواد سس را مخلوط کرده و به گوشت ران مرغ اضافه کنید. در آخر، پرک بادام را اضافه کرده و در یخچال بگذارید تا سرد شود.

در یک تابه، سینه‌های مزه‌دار شده را سرخ کنید و کناری بگذارید. سپس، آنها را برش بزنید.

کاهو را شسته و خرد کنید. نان را به اندازه‌های ضخیم برش بزنید.

آن را با کاهو پوشانده و برش‌های سینه مرغ را روی کاهو بگذارید.

یک لایه نان دیگر گذاشته و ساندویچ را از وسط برش بزنید.

همچنین بخوانید:آموزش پخت بورک مرغ



۷-طرز تهيه مرغ اسپايسي

مواد لازم:

  • مرغ 1 عدد
  • پودر سوخاری 2 لیوان
  •  آرد گندم 1 لیوان
  • ادویه ( مخلوط نمک ، فلفل ، دارچین ، پودر سیر ) 2 قاشق غذاخوری
  • آبلیمو 2 قاشق غذاخوری

طرز تهیه‌ :

مرغ را به تکه های مناسب تقسیم کنید

سپس تکه های مرغ را با 2 لیوان و کمی نمک و فلفل نیم پز کنید

مرغ های نیم پز شده را درون مخلوط ادویه ( نمک ، فلفل ، پودر سیر ، دارچین ) بغلطانید و 10 دقیقه بگذارید مرغ درون ادویه بماند.

تکه های مرغ را درون سبد مخصوص سرخ کردن بريزيد

درون ظرف بزرگی آب یخ بریزید ( آب باید همراه با تکه های یخ باشد )

سپس سبد حاوی مرغ ها را به مدت 5 ثانیه درون آب یخ فرو ببرید تا به مرغ ها شوک وارد شود.

آرد و پودر سوخاری را درون کاسه ای با فلفل و پودر سیر و هر ادویه دیگری که دوست دارید مخلوط کنید

مرغ ها را پس از شوک دادن درون مخلوط آرد و ادویه بغلطانید

سپس در روغن داغ فراوان سرخ کنید تا مرغ ها طلایی و برشته شوند.

مرغ ها را پس از خروج از روغن روی توری یا دستمال کاغذی قرار دهید تا روغن اضافی برود سپس درون ظرف بریزید و بهمراه افزودنی های دلخواه سرو کنید.

 

 

 

About فاطمه

Read All Posts By فاطمه

پاسخی بگذارید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *